Hvem er servicepakken henvendt til?

Servicepakken er en service, som vi tilbyder dig, der bestiller flybilletter. Du bestiller Servicepakken samtidig med, at du bestiller flybilletterne, men du kan også tilføje den når som helst inden afrejse, og når afrejsen er passeret.

Servicepakken indeholder hjælp til følgende:

Finde de bedst mulige alternativer, når tidsplanen ændres (på grund af flyselskabets anbefalinger)

Bestilling af specialbagage som f.eks. golfudstyr osv.

Bestille speciel diætmad, når måltider er inkluderet (normalt ikke inkluderet i indenrigsflyvninger og flyvninger inden for Europa).

Find de bedste alternativer og gebyrer, når du vil ombooke din billet (flyselskabets gebyrer tillægges)

Registrere dit bonuskort hos flyselskabet

Hjælp til navneændring (i de tilfælde, hvor flyselskabet tillader det - flyselskabets gebyr vil blive tilføjet)

Hjælp til at booke bagage og siddepladser, når det er muligt (flyselskabets gebyr gælder)