Er rengøring inkluderet i prisen?

Hver beskrivelse af ferieboliger viser, om rengøringen er inkluderet i prisen, om den udføres af gæsten eller betales på stedet.

I de tilfælde, hvor kun slutrengøring er inkluderet, betyder det rengøring ved afrejse, uanset opholdets længde. Når rengøringen foretages af gæsten, skal lejligheden efterlades i en sådan stand, at den er klar til, at den næste gæst kan flytte ind. Når du forlader boligen, skal opvasken altid være taget, og skraldespanden skal altid være tømt. Hvis du har kommentarer til renligheden ved ankomsten, bedes du straks kontakte receptionen/nøglekontoret.,