Hvad er inkluderet i servicepakken for flyrejser?

Dette er den assistance, vi yder, når du køber vores servicepakke til flyrejser:

*Hvis der er ændringer i tidsplanen, finder vi det bedst mulige alternativ til dig.

*Bestilling af bagage og specialbagage såsom barnevogne, golftasker og skiudstyr.

*Bestilling af særlige måltider til flyrejsen.

*Hjælpe dig med aflysninger og ændringer i nødsituationer.

*Registrere et bonuskort hos flyselskabet.

Alt dette + adgang til vores kundeserviceafdeling, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende din reservation.

Yderligere gebyrer fra Dtf-Travel og andre leverandører kan forekomme.

Du kan tilføje vores servicepakke via "min bookingside" på vores hjemmeside, brug oplysningerne på dine rejsedokumenter for at få adgang til siden. Du kan også kommunikere direkte med kundeserviceafdelingen via "min bookingside".

Prisen for servicepakken refunderes ikke ved afbestilling af rejsen, eller hvis flyselskabet ikke kan bekræfte anmodningen. Hvis afrejsedatoen er inden for 3 dage, beder vi dig kontakte os via e-mail eller telefon for at videreformidle dine ønsker. Husk, at anmodninger, der sendes til os mindre end 3 dage før afrejse, ikke kan bekræftes. Hvis du som passager har alvorlige fødevareallergier, skal du kontakte flyselskabet direkte og oplyse dette.

Hvis du ikke har booket vores servicepakke, henviser vi dig til flyselskabets hjemmeside for at få hjælp.