Anmodning om specialkost

Hvis du ønsker at bestille en særlig diæt, når måltider er inkluderet (normalt ikke inkluderet på indenrigsflyvninger og flyvninger inden for Europa), for eksempel i tilfælde af allergi, eller hvis du rejser med børn og ønsker at modtage mad, der er tilpasset børn, bedes du kontakte vores kundesupport for at sende en anmodning til flyselskabet.
Bemærk, at en anmodning til flyselskabet om særlige måltider skal fremsættes mindst 48 timer før afrejse. Hvis du ønsker at sende en anmodning til flyselskabet, skal der tilføjes en servicepakke til bookingen.