Bagageforsikring

Forsikringen dækker de omkostninger, der opstår i tilfælde af bagageforsinkelse, tab eller tyveri af bagage, der opstår på din rejse.

Forsikringsperiode

Forsikringen tegnes for en periode på højst 30 dage.
Forsikringsperioden fremgår af forsikringsbeviset og gælder til og med den sidste dag i forsikringsperioden.

Produktfaktablad

Betingelser

Kompensation i tilfælde af bagageforsinkelse

- mere end 2 timer: SEK 500

- mere end 4 timer: SEK 1000

- mere end 6 timer: SEK 1500

Erstatning i tilfælde af tab eller tyveri

Forsikringen giver erstatning i tilfælde af tab eller tyveri af dine ejendele under hele rejsen. Erstatningen er på op til SEK 6.000 pr. forsikret person.

Forsikringen gælder uden selvrisiko.

Forsikringen skal tegnes og betales før rejsen.