Dobbeltbookinger

Hvis du som kunde, eller en anden person i samme selskab, foretager flere bookinger med samme fly, i samme navn og med samme e-mailadresse, kan flyselskabet automatisk annullere alle bookinger. Flyselskaberne tager ikke hensyn til, om der er foretaget identiske bookinger, dvs. om bookingen er foretaget via forskellige rejsebureauer eller via flyselskabets egen hjemmeside.

For at undgå dobbeltbookinger bør du ikke foretage den samme booking hos forskellige rejsebureauer eller på forskellige hjemmesider.

Sembo er ikke ansvarlig for disse aflysninger, uanset om bookingen er foretaget på en anden hjemmeside eller via et rejsebureau.

I de fleste tilfælde gør flyselskabet ikke undtagelse for refusion på grund af dobbeltbookinger. For at vi kan tjekke med flyselskabet om en mulig refusion, skal du have tilføjet en servicepakke til din booking, og vi vil opkræve et administrationsgebyr for at håndtere sagen.