Har I handicapvenlige værelser?

Det vil fremgå af oplysningerne af den valgte indkvartering hvis den har handicaptilpassede værelser.

Hvis der er handicapværelser til rådighed, betyder det, at værelset er tilgængeligt i henhold til standarden i landet indkvarteringen er i.

Oplysningerne vedrører værelset og ikke hele anlægget.

Vi anbefaler, at du kontakter din handicaporganisation for at finde en bolig, der passer dig bedst. Vi har ikke mulighed for at gå videre til leverandøren/hotellet med nogen forespørgsel eller garantier.