Jeg vil gerne rejse med et spædbarn, hvordan booker jeg?

Børn, der endnu ikke er fyldt to år, bookes som spædbørn. Det betyder, at barnet ikke har sit eget sæde, men sidder på skødet af en voksen.

Bemærk, at dette gælder for hele rejsen, og at barnet ikke må være fyldt to år, før rejsen er slut. Hvis barnet fylder to år under rejsen, skal du enten booke en børnebillet til hele rejsen eller lave to separate bookinger, hvor barnet fylder 2 år på hjemturen.

Fiktive navne på spædbørn accepteres ikke.

Det er ikke muligt at foretage en reservation for et barn, der endnu ikke er født. Du kan ikke foretage en reservation på vores hjemmeside og skrive for eksempel "Baby" som navn, fordi det korrekte navn i henhold til pas og fødselsdato skal specificeres, når du bestiller rejsen. Vi kan ikke garantere, at børn, der ikke er angivet ved bestillingen, kan garanteres en plads på flyet.

Det er ikke altid teknisk muligt at booke et spædbarn på en eksisterende reservation.