Kan mit barn rejse alene?

Vi tilbyder ikke billetter til uledsagende/mindreårige børn som rejser uden en ledsagende voksen, da særlig dokumentation og særlig assistance kan være obligatorisk af flyselskaberne.
Børn under 18 år skal bookes af en voksen og rejse med en voksen, ved køb via vores hjemmeside. Nogle lande og flyselskaber nægter indrejse for børn under 18 år, medmindre de er ledsaget af en værge. Bemærk venligst, at nogle flyselskaber kræver, at børn under 18 år fremviser en fødselsattest, når de rejser.

Kontakt venligst flyselskabet direkte for at booke et uledsaget barn.