Missede du dit fly?

Hvis du tror, at du ikke når dit fly, skal du hurtigt henvende dig ved flyselskabets skranke eller forsøge at kontakte flyselskabet via telefon. Det er vigtigt, at du ikke bliver registreret som "no-show". Det betyder, at alle flyvninger på din billet automatisk vil blive annulleret af flyselskabet. Omkostningerne ved at booke en ny flyvning afhænger af, hvilket flyselskab du bruger.