Kan jeg medbringe et kæledyr på færgen?

Kæledyr på færgen skal altid forudbestilles fordi der er begrænsede pladser om bord.

Kæledyrsejeren er ansvarlig for:

• dyrets tilstand på grund af transporten
  • dokumentation for kæledyret (både til udrejse og hjemrejse)
  • kæledyret under hele rejsen

Stena Line forbeholder sig ret til at afvise kæledyr på færgen, hvis vejrforholdene er ekstreme. På nogle af færgerne er hunde tilladt på dækket. Bildækket er aflåst under rejsen, og der er da ingen adgang.

Servicehunde er altid velkomne på Stena Lines og ForSeas' skibe.