Jeg har en afbestillingsforsikring og ønsker at afbestille på grund af sygdom. Hvad skal jeg gøre?

Afbestillingen skal ske via e-mail, og afbestillingen bekræftes altid af Sembo via e-mail.

Afbestillingsforsikring

I tilfælde af afbestilling betaler du altid det fulde afbestillingsgebyr. Når Sembo har modtaget den godkendte lægeerklæring, refunderes rejsens pris med undtagelse af en selvrisiko på 5 % og eventuelle bestillings- og portogebyrer. Lægeerklæringer skal udstedes på en særlig blanket. Den udfyldte blanket skal være Sembo i hænde senest 14 dage efter afbestillingsdatoen. Send lægeerklæringen til: dk-sembo@sembo.com

Vedhæftede filer (1)