Kan jeg få adgang til Disney Park, før jeg checker ind på hotellet?

Hvis billetter til Disney Park er inkluderet i din booking, vil denne information fremgå af din bookingbekræftelse og på dine rejsedokumenter. Gå til hotellets reception, og du vil modtage billetterne til parken. Du får også information om, hvor du skal stille din bagage.

Hvis billetter til Disney Park ikke er inkluderet i din booking, kan du købe billetter ved indgangen. Spørg receptionen på hotellet, hvor du kan stille din bagage under dit besøg i parkerne.