Er der tid nok til at skifte fly, hvis jeg har en mellemlanding?

Hvis du bestiller en flyvning med en mellemlanding/flyskifte, har både flyselskabet og lufthavnen godkendt skiftetiden. Tid til at skifte terminal og sikkerhedskontrol er en del af mellemlandingen. Hvis du derimod booker to separate flyruter, skal du selv sikre dig, at tiden til at skifte fly er tilstrækkelig.