Kan jeg bestille transfer efter at have oprettet en booking?

Det kan du gøre nemt ved at logge ind på din bookingside.

Vi kan ikke hjælpe dig pr. telefon, men du kan gøre det via din bookingside.

Du finder dine loginoplysninger til denne side i din bookingbekræftelsesmail.

OBS!
Hvis det ikke er muligt at tilføje en transfer via bookingsiden, så kan det skyldes, at vi ikke har en leverandør på den bookede destination, og så skal du selv booke en transfer. Så skal du kontakte dit hotel og høre om de kan arrangere det.