Kan jeg ændre min flybillet, hvis jeg ikke har bestilt en "fleksibel billet"?

Først skal du sikre dig, at du har tilføjet vores servicepakke til din reservation. Dette kan tilføjes, når du foretager din reservation, eller når du allerede har foretaget din reservation, via din reservationsside hos Sembo. Forudsat at flyselskabet tillader en ændring, kan der forekomme et ekstra gebyr for dette. Flyselskabet og Sembo vil opkræve et gebyr. Vi følger alle billetregler, og nogle flyselskaber tillader ikke ændringer, og i så fald skal der købes en helt ny billet til dagens priser, og den gamle billet går tabt. For at sikre, at vi kan behandle din anmodning inden afrejsen, skal du tilføje servicepakken og sende din anmodning til os senest 48 timer før den oprindelige afgangstid. Hvis vi modtager anmodningen senere end dette, har vi desværre ingen mulighed for at ændre.