Hvorfor står der på jeres hjemmeside, at jeg skal betale for morgenmad, når jeg har valgt et alternativ med morgenmad inkluderet?

De oplysninger, der vises på vores hjemmeside, er generelle oplysninger og viser, om det er muligt at tilkøbe morgenmad direkte på hotellet.

HVIS du har valgt et alternativ med morgenmad inkluderet, behøver du ikke at betale for det ved check-in.
Hvis du har valgt et sådant alternativ, vil det fremgå af din booking og af dit rejsedokument.