Varför står det i informationen på er webbsida att jag måste betala för frukost när jag har valt ett alternativ med frukost?

Informationen som visas på vår hemsida är allmän information, och visar om det är möjligt att lägga till frukost direkt på hotellet.

OM du har valt ett alternativ med frukost ingår, behöver du inte betala för det vid incheckningen. Har du valt ett sådant alternativ står det i din bokning och i dina resehandlingar.