Hur nära inpå avresan kan jag ändra namnet på min flygbiljett?

Lägg till vårt servicepaket och kontakta oss senast 48 timmar före avresa på vardagar före kl. 15.00.

Namnändringar kommer endast att göras om flygbolaget tillåter det. Ytterligare avgifter från oss och flygbolaget tillkommer.

Om du kontaktar oss senare än 48 timmar före avgångstiden har vi tyvärr ingen möjlighet att ändra.