Hotellet kan inte hitta min bokning (före min ankomst) - vad kan jag göra?

Har du fått resehandlingar från oss – då är din bokning bekräftad. Det kan ta upp till 72 timmar innan din bokning registreras av hotellet. Är din ankomst inom 72 timmar, informera om hotellets bokningsnummer - du hittar numret på din voucher under "Din ref:" i din kontakt med hotellet. Hittar hotellet fortfarande inte din bokning - kontakta oss.