Jag har avbeställningsskydd och vill avboka på grund av sjukdom. Vad behöver jag göra?

Du måste göra avbokningen via e-post och den bekräftas alltid av Sembo via e-post.

Avbeställningsskydd

Vid avbokning betalar du alltid hela avbokningsavgiften. När Sembo har mottagit godkänt läkarintyg återbetalas resans pris, med undantag för 5 % självrisk samt eventuella boknings- och portokostnader. Läkarintyg ska utfärdas på särskild blankett. Ifylld blankett ska vara Sembo tillhanda senast 14 dagar efter avbeställningsdatum. Skicka läkarintyg till: se-sembo@sembo.com