Mitt flyg var försenat - kan jag få ersättning?

Inledningsvis ber vi dig notera att Stena Line Travel Group AB är en agent för flygbolagen och endast agerar som tredje part i försäljningen av deras biljetter.

Därför rekommenderar vi att du gör som följer:

Kontakta flygbolaget direkt eller kreditkort- och/eller ditt försäkringsbolag.

Vänligen observera! Ovanstående process gäller endast flygresor. När det gäller paketresor, vänligen kontakta oss.