Vilken ålder räknar du som bebis, barn eller vuxen på en flygbiljett?

Om barnet är mellan 0-23 månader reser det som spädbarn utan egen sittdplats och sitter därför i förälderns knä under resan.

Om barnet är mellan 2 och 11 år reser han/hon som barn med egen sittplats och barn från 12 år räknas som vuxna.

NOTERA! Om bebisen fyller 2 år under resan måste bebisen bokas som barn och om barnet fyller 12 år under resan ska barnet bokas som vuxen!