Reseförsäkring

Reseförsäkring Plus erbjuds via vår försäkringsleverantör Solid. För dig som flyger eller åker buss erbjuder vi Reseförsäkring PLUS som ger dig ett omfattande skydd under resan och är ett  komplement till hemförsäkringens grundreseskydd. Givetvis kan även du som reser med bil välja denna försäkring.
Ny resa eller pengarna tillbaka:
Ersättning för förlorade semesterdagar om du blir akut sjuk , drabbas av en olycka eller om syftet med resan går förlorat. Är du sjuk under mer än halva resan får du en ny resa.

Resestartskydd: Ersättning för att ansluta dig till resan om du på grund av oförutsedd händelse blir försenad eller missar flyget på ut-eller hemresan.

Förseningsersättning: Är flyget försenat får du ersättning redan efter 2 timmar. Du får också kostnader för kost och logi betalda.

Bagageförsening: Är ditt bagage försenat, får du ersättning redan efter 6 timmar. Du får även ersättning för hyra av likvärdig utrustning om din dyk-, golf- eller skidutrustning blivit förenad eller skadats.

Hyra av utrustning: Om din golf-eller skidutrustning blir stulen eller förstörd, ersätter försäkringen kostnaden för hyra av likvärdig utrustning.

Ingen självrisk: Ersättning från första kronan. Behöver du utnyttja din hem-eller bilförsäkring täcks självrisken i den av försäkringen.

Larmtjänst dygnet runt: Om olyckan är framme och du behöver akut hjälp kan du nå vår larmtjänst SOS International dygnet runt, året runt. Telefon + 46 42 450 33 60