Kan jag ta med mig husdjur på resan?

Vissa flygbolag tillåter husdjur i kabinen men det är i mån av tillgång. Men man måste alltid skicka en förfrågan till flygbolaget.

För att detta ska kunna göras behöver vi veta information om:

* mått på husdjuret (höjd, längd, bredd)

* vikten på buren (vikt på husdjur ingår)

Förfrågan kan endast göras på befintliga bokningar. Detta är endast en förfrågan till flygbolaget och Sembo kan aldrig garantera att flygbolaget bekräftar en förfrågan samt att Sembo inte kommer att återbetala biljettpriset om flygbolaget nekar förfrågan. Du måste antingen betala direkt till oss, eller så kommer flygbolaget att debitera dig vid incheckning, vi hänvisar dig till flygbolagets webbplats för information om aktuell avgift.