Barnrabatt på flygbiljetter

När du bokar en flygbiljett för ett barn (2-11 år) kan du få rabatt hos vissa flygbolag.
Villkoret är att barnet fortfarande är 11 år eller yngre under resans gång. Huruvida flygbolaget ger barnrabatt beror på villkoren för flygbolaget som biljetten säljs av.

Undantag: Om barnet är 11 år på utresan men fyller 12 år innan hemresan så gäller vuxenpriser i de flesta fall. Detta beror dock fortfarande på villkoren för flygbolaget.
För frågor, kontakta vår kundsupport.

Om du vill boka en flygbiljett för ett minderårigt barn (5-16 ) som ska resa ensam så erbjuder vissa flygbolag en så kallad Unaccompanied Minor Service. Vänligen kontakta flygbolaget direkt för bokning av ett ensamåkande barn.