Børnerabat på flybilletter

Når du bestiller en flybillet til et barn (2-11 år), kan du få rabat hos nogle flyselskaber. Betingelsen er, at barnet stadig er 11 år eller yngre under rejsen. Om flyselskabet giver børnerabat, afhænger af vilkårene hos det flyselskab, hvor billetten er solgt.

Undtagelse: Hvis barnet er 11 år på udrejsen, men fylder 12 år inden hjemrejsen, er det i de fleste tilfælde voksenpriser, der gælder. Dette afhænger dog stadig af flyselskabets vilkår og betingelser. Kontakt vores kundesupport, hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at bestille en flybillet til et mindreårigt barn (5-16 år), som rejser alene, tilbyder nogle flyselskaber en såkaldt Unaccompanied Minor Service. Kontakt venligst flyselskabet direkte for at booke et uledsaget barn.