Hvem er bilferieforsikringen beregnet til?

Den er til dig, der er på bilferie i Europa.

Fordelene ved at bestille en bilferieforsikring er:

• Du får pengene tilbage, hvis du er nødt til at afbestille din feriebolig på grund af et biluheld, og du derfor ikke når frem i tide.
  • Vejhjælp i hele Europa. Starthjælp eller bugsering af din bil.
  • Gratis billeje hvis din bil bryder sammen, eller hotelophold, mens din bil bliver repareret.
  • Pengene tilbage, hvis du bliver syg, eller din bil bryder sammen. Refusion for forudbestilte arrangementer, som du ikke kan deltage i. Du kan også få refunderet forudbetalte liftkort eller greenfee-gebyrer.
  • Ekstra dækning for tyveri af ejendele opbevaret i en tagboks. Erstatning på op til 15.000 SEK for tyveri af ting, der opbevares i en tagboks, og som ikke er dækket af indbo- eller bilforsikringen.
  • Udlejning af udstyr. Hvis dit golf- eller skiudstyr bliver stjålet eller ødelagt, dækker forsikringen udgifterne til leje af tilsvarende udstyr.
  • Ingen selvrisiko. Erstatning fra første krone. Hvis du har brug for at bruge din indbo- eller bilforsikring, er selvrisikoen dækket af forsikringen.
  • 24-timers alarmservice. Hvis uheldet er ude, og du har brug for akut hjælp, kan du kontakte vores SOS International alarmservice 24 timer i døgnet, året rundt.