Hvordan kan jeg betale for min rejse?

Du kan betale med de sædvanlige betalingsmetoder på vores hjemmeside.
For de fleste bookinger kan du vælge mellem alle de forskellige betalingsmetoder, vi har, men i visse tilfælde fungerer de ikke alle sammen. Når du foretager en booking og er på betalingssiden, kan du se, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige for den pågældende booking.

Alle bookinger kan betales med VISA eller MasterCard, som er udstedt i de fleste europæiske lande. Kortet skal være tilsluttet Verified by VISA/MasterCard Secure. Visse kort har sikkerhedsgrænser for onlinebetalinger. Der er ofte en grænse for det beløb, der kan betales online, selv om der er flere penge på kontoen, eller kreditten er højere. Din bank kan svare på spørgsmål om dette.