Hvordan kan jeg tilføje indchecket bagage?

Hvis du ønsker at tilføje indchecket bagage, kan vi håndtere denne service hvis du har vores servicepakke.

Du har mulighed for at tilføje en servicepakke når du laver din booking. Det kan gøres på check ud-siden. Hvis du har glemt at tilføje en servicepakke, da du foretog din booking, kan du siden tilføje den via "min bookingside".

Når du har tilføjet servicepakken, bedes du udfylde formularen på din bookingside med din anmodning, og den vil blive sendt direkte til vores flyafdeling.

Nogle gange kan det ske, at flyselskabet ikke tillader os at tilføje en indchecket bagage til din reservation, f.eks. hvis du har booket co-share flyvninger. Hvis det ikke er muligt for os at tilføje det, henviser vi dig til flyselskabets hjemmeside eller til at kontakte flyselskabet direkte for at tilføje det. Tasker kan også tilføjes i lufthavnen ved check-in.

Hvis det er muligt for os at tilføje bagage, vender vi tilbage til dig med de tilknyttede omkostninger og et betalingslink.