Kan jeg købe en billet, der kan ombookes?

Ja, Sembos produkt Ombookbar flybillet kan vælges og betales, når du foretager din booking. En ombookbar billet kan ikke tilføjes, efter at en booking er oprettet.

Dette produkt gør det muligt at ombooke i henhold til tilgængelighed på flyene. Den nye rejse skal være gennemført inden for et år efter den oprindelige bookingdato.

Denne service er Sembos eget produkt, hvilket betyder, at flybilletten muligvis ikke kan ombookes i henhold til flyselskabets regler. Eventuelle ændringer skal derfor ske via vores flyafdeling.

Når du ombooker din flyrejse, skal du kontakte vores flyafdeling via e-mail. Ændringen skal foretages i flyafdelingens åbningstid, hverdage uden for helligdage kl. 9-15 (svensk tid) og mindst 48 timer før den oprindelige afrejsedato.

Hvis der er en forskel i billetpris eller skatter, betales dette af kunden.

Navneændringer og rettelser er ikke inkluderet i denne service.

Afgangs- og ankomstdestinationer kan ikke ændres.

Ændringer kan kun foretages med det samme flyselskab som oprindeligt.

Du kan ikke tilføje et "stop over".

Du kan kun bruge denne service én gang.

Efter udrejse kan denne service ikke længere bruges.

Ved afbestilling refunderes det beløb, der er betalt for denne service, ikke.

Passageren er ansvarlig for eventuelle yderligere tjenester såsom bagage- og sædereservationer, der er underskrevet med Sembo eller flyselskabet.

Hvis passageren udebliver fra en af flyafgangene, er den ombookbare billettjeneste ikke længere gyldig.

Al kommunikation vedrørende ændringer i fly sker via e-mail, og hovedpassageren er ansvarlig for at bekræfte ændringen.

Sembo vil ikke foretage nogen ændringer i den oprindelige reservation uden hovedpassagerens skriftlige godkendelse.