Hvad gælder for to enkeltbilletter?

Hos Sembo tilbyder vi vores kunder at booke to enkeltbilletter i én booking.

At booke to enkeltbilletter kan give dig mere fleksibilitet og være billigere (afhængigt af din specifikke rejseplan), men der er ting, du skal overveje, når du vælger to enkeltbilletter i stedet for en returbillet. Når du har bestilt to enkeltbilletter, håndteres dine billetter uafhængigt af hinanden, hvilket betyder, at;

Hvis der sker en ufrivillig ændring eller aflysning af en af dine billetter, vil din anden billet ikke blive påvirket, da dette vil være en helt separat kontrakt, og derfor vil enhver ændring eller aflysning af den anden billet blive betragtet som frivillig, og billetreglerne vil gælde. Hvis din udrejsebillet f.eks. aflyses, og flyselskabet tilbyder refusion for den billet, vil du derfor ikke være berettiget til refusion af din indrejsebillet, hvis den fungerer normalt.

I tilfælde af frivillige ændringer af begge dine billetter, skal du betale det dobbelte i ændringsgebyr, da gebyrerne er pr. billet.