Hvad skal jeg overveje til min roadtrip gennem Europa?

Glem ikke at medbringe rejsedokument/voucher, færgebillet eller forudbestilte billetter til andre arrangementer. Hvis du har booket disse via Sembo, kan du printe dem fra din bookingside.

Pas er obligatorisk for alle i bilen. Bilens registreringsdokumenter i original er også obligatoriske, samt kørekort. Fotokopier af pas, kørekort og kreditkort vil gøre det lettere for dig, hvis du mister dem. Et grønt forsikringskort viser, at bilen har en bilforsikring, som du kan få gennem dit forsikringsselskab. Bilens manual er også god at have med.

Glem ikke jour-telefonnummeret til dit forsikringsselskab og SOS, hvis uheldet skulle være ude. Et europæisk sygesikringskort er godt at have, hvis du har brug for akut behandling i EU eller Schweiz.

Refleksvest til at tage på, hvis du skal forlade bilen på en trafikeret vej. Førstehjælpskasse. Ekstra pærer. De sidste tre er obligatoriske i nogle af de lande, du kører igennem.