Book (ekstra) indchecket bagage?

Ønsker du at bestille ekstra bagage, efter du har booket din billet? Kontakt vores kundesupport for at høre, om flyselskabet tilbyder muligheden for at bestille ekstra bagage eller specialbagage. Det er muligt at bestille ekstra bagage i lufthavnen. Vær opmærksom på, at dette vil resultere i højere omkostninger.

Specialbagage: Ved du, hvilke betingelser der gælder for specialbagage eller bagage til børn eller spædbørn? Besøg flyselskabets hjemmeside for mere information.