Vill du boka (extra) incheckat bagage?

Vill du boka extra bagage efter att du bokat din biljett? Kontakta vår kundsupport för att se om flygbolaget erbjuder möjligheten att boka extra bagage eller specialbagage. Det är möjligt att boka extra bagage på flygplatsen. Var uppmärksam på att detta kommer att resultera i högre kostnader.

Specialbagage: Vet du vad villkoren är för specialbagage eller bagage för barn eller spädbarn? Kontakta vår kundsupport för att få vidare hjälp ( det krävs att du har tecknat vårt servicepaket) eller besök flygbolagets hemsida för mer information.