Vilket namn ska jag fylla i när jag bokar en flygbiljett?

Förnamn: ange samtliga namn enligt passet.
Efternamn: ange samtliga efternamn enligt passet. Du kan inte förkorta dina namn eller ange dem som endast initialer. Om du ska gifta dig måste du boka din resa i samma namn som du kommer att ha i ditt pass vid resa.
Har flera passagerare identiska förstanamn och efternamn (t.ex far och son) så ska även ett andra förnamn läggas in för att särskilja de båda åt.

Kontrollera noga att du fyllt i alla uppgifter korrekt. Observera att bokningssystemet tar bort alla mellanslag och skiljetecken mellan namn. Dessa ska inte finnas med på biljetten.

Vi använder internationell stavning på våra flygbiljetter, så de skandinaviska bokstäverna ändras från Å till A/AA, Ä/Æ till AE, Ö/Ø till OE. Det är samma stavning som den maskinläsbara raden i passet.