Specialmat

Om du önskar beställa specialkost när måltider ingår (ingår oftast inte på inrikesflyg och flyg inom Europa) tex vid allergier eller om du reser med barn och önskar få mat som är anpassad för barn, vänligen kontakta vår kundsupport för att skicka en förfrågan till flygbolaget. Observera att en förfrågan till flygbolaget om specialkost måste göras minst 48 timmar innan avresa. Om ni önskar skicka en förfrågan till flygbolaget måste ett Servicepaket läggas till i bokningen.