Kan jag lägga till en transfer efter att ha skapat en bokning?

Det gör du enkelt genom att logga in på din bokningssida.

Vi kan inte hjälpa dig via telefon, du kan endast göra detta via din bokningssida.

Du hittar dina inloggningsuppgifter för denna sida i din bokningsbekräftelse.

OBSERVERA! Om det inte går att lägga till en transfer via bokningssidan, så kan det bero på att vi inte har en leverantör på den bokade destinationen och då behöver du boka en transfer på egen hand.