Kan jag ändra min biljett om jag inte bokat en "Ombokningsbar flygbiljett"?

Sembo följer flygbolagens biljettregler och vissa flygbolag tillåter inte ändringar, då behöver en helt ny biljett köpas till dagens priser och den gamla biljetten går förlorad.

Om flygbolaget tillåter ombokning är det alltid mot en extra avgift. (Sembo tar ut en administrativ avgift/biljett för att hantera ombokningen.)

För att säkerställa att vi kan behandla din förfrågan före avresa måste du lägga till Servicepaket till din bokning. Detta kan läggas till när du gör din bokning, eller när du redan har gjort din bokning, via din bokningssida på Sembo. Du måste skicka din förfrågan till oss senast 48 timmar före den ursprungliga avgångstiden. Om vi får förfrågan senare än så har vi tyvärr inte möjlighet att titta på alternativ för ombokning.