Inga mellanslag eller skiljetecken på din e-biljett

Står ditt namn ihopskrivet på din e-biljett? Eller har ditt skiljetecken inte kommit med i ditt namn?

Det stämmer! Anledningen till att det inte står mellanslag eller att det inte finns något skiljetecken mellan dina namn är för att flygbolagets bokningssystem inte accepterar mellanslag och skiljetecken. Detta gäller din biljett och ditt boardingkort.