Jag ankommer sent till mitt boende, hur ska jag göra?

Vid ankomst till andra tider än de som står på dina resehandlingar måste du ordna detta direkt med receptionen/nyckelkontoret. Om du blir försenad, vänligen kontakta receptionen/nyckelkontoret för att informera dem om förseningen. Hotellet måste också meddelas om du anländer efter incheckningstiden. Vid stora förseningar finns det risk att du inte får tillgång till din lägenhet/ditt rum förrän nästa dag. I sådana fall tillkommer en extra övernattning på din bekostnad.