Hur kan jag betala min resa?

Du kan betala med de vanliga betalningsmetoderna på vår hemsida. För de flesta bokningar kan du välja mellan alla olika betalningsmetoder som vi erbjuder. När du gör en bokning och är på betalningssidan kan du se vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga för just den bokningen.

Alla bokningar kan betalas med VISA eller MasterCard utfärdat i de flesta europeiska länder. Kortet måste vara anslutet till Verified by VISA/MasterCard Secure. Vissa kort har säkerhetsgränser för onlinebetalningar. Det finns ofta en gräns för hur mycket som kan betalas online, även om det finns mer pengar på kontot eller krediten är högre. Din bank kan svara på frågor om detta.