När måste jag checka in?

Tiden för in- och utcheckning av det boende du har bokat hittar du på dina resehandlingar. Sembo kan endast garantera ankomst på givna tider. Vid ankomst till andra tider än de som står på dina resehandlingar måste du ordna detta direkt med receptionen/nyckelkontoret. Om du blir försenad, vänligen kontakta receptionen/nyckelkontoret för att informera dem om förseningen. Vid betydande förseningar finns det risk att du inte får tillgång till din lägenhet/ditt rum förrän dagen efter (det händer ibland att det är stängt på söndagar). I sådana fall tillkommer ytterligare övernattning på din bekostnad.

Om tid för incheckning saknas, vänligen kontakta receptionen/nyckelkontoret direkt; se dina resehandlingar för telefonnummer.