När ska jag vara på flygplatsen för att checka in?

Utanför skollov och allmänna helgdagar rekommenderar vi inom Europa, minst 2 timmar före avgång och utanför Europa, minst 3 timmar före avgång.

Reser du endast med handbagage eller har du checkat in online? Då har du mer tid, men tänk alltid på att det kan bli mycket trafik på vägen, eventuella förseningar om du åker kollektivt och att det kan vara mycket folk på flygplatsen under helgdagar och helgdagar. Det skulle vara tråkigt om du missade ditt flyg.

Besök alltid flygplatsens webbplats och/eller flygbolagets webbplats för den senaste flyginformationen.