Hvornår skal jeg være i lufthavnen for at tjekke ind?

Vi anbefaler mindst 2 timer før afgang til rejser indenfor Europa og mindst 3 timer før afgang til rejser udenfor Europa. Det gælder udenfor skoleferier og helligdage eller anden form for højsæson, hvor vi anbefaler at man kommer endnu tidligere.

Rejser du kun med håndbagage, eller har du checket ind online?
Så har du mere tid, men husk altid på, at der kan være meget trafik på vejene, forsinkelser hvis du rejser med offentlig transport, og at der kan være mange mennesker i lufthavnen i ferier og på helligdage. Det ville være trist, hvis du gik glip af dit fly fordi du kom for sent igennem check-ind.

Besøg altid lufthavnens hjemmeside og/eller flyselskabets hjemmeside for at få de seneste flyoplysninger.