Rejser til USA -ESTA

Rejser du til eller via USA? Så er det obligatorisk at ansøge om en elektronisk rejsetilladelse (ESTA) før rejsen.
Bemærk: Selv hvis du har en ændring i USA og flyver videre til en destination uden for USA, er det obligatorisk at ansøge om ESTA. Vi anbefaler, at du ansøger om ESTA umiddelbart efter, at du har booket din rejse. På grund af strengere kontrol bliver ansøgningen ikke bekræftet med det samme. Inden for 72 timer før afrejse er det ikke længere muligt at ansøge om ESTA.

Ansøg om ESTA via den officielle ESTA-hjemmeside.