Forkert dato på flybilletten

Hvis rejsedatoen på din billet ikke stemmer overens med den dato, du oprindeligt ønskede at booke, kan billetter ofte ændres mod et gebyr. Hvorvidt datoændringer er tilladt, afhænger af vilkårene for din billet fra flyselskabet. Hvis du ønsker at ændre datoen for din rejse, bedes du kontakte vores kundesupport, som vil vende tilbage til dig med flyselskabets ombookingspolitik og omkostninger for ændringer. Du skal have en Servicepakke for at få hjælp fra vores support.