Specialbagage

Betingelserne for specialbagage som cykler, surfbrætter, kæledyr, golftasker, dykkerudstyr osv. varierer afhængigt af flyselskabet.

Hvis du ønsker at tilføje specialbagage til din booking, skal du kontakte vores kundesupport. Bemærk, at det koster ekstra, og at du skal bruge servicepakker for at få hjælp fra vores support til at sende anmodningen til flyselskabet.

Flyselskabet skal informeres om specialbagage mindst 48 timer før afrejse.