Afbestillingsbeskyttelse

For at beskytte dig selv i tilfælde af uventede hændelser anbefaler vi, at du abonnerer på vores afbestillingsbeskyttelse. Afbestillingsbeskyttelse kan kun tegnes ved reservationen og kan ikke fjernes eller refunderes efter aftalens indgåelse.

Rejsende, der har tegnet afbestillingsbeskyttelse, kan mod forevisning af gyldig lægeerklæring afbestille rejsen mod en selvrisiko på 5 %, indtil rejsen er påbegyndt. Afbestillingsbeskyttelse gælder ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald, der rammer den rejsende selv, den rejsendes ægtefælle/samlever, børn, forældre, søskende eller en person, som den rejsende i fællesskab har bestilt rejsen med, inden afrejse, men efter aftalens bindende virkning. . Afbestillingsbeskyttelsen gælder ikke ved sygdom, der var kendt ved booking eller ved komplikationer i forbindelse med graviditet, efter 30. graviditetsuge. Lægeerklæring skal udstedes på en særlig blanket og skal være tilgængelig for Sembo senest 14 dage efter fortrydelsesdatoen. Lægeerklæringer, der kommer senere, behandles ikke. Udgiften til afbestillingsbeskyttelsen og selvrisiko refunderes ikke i tilfælde af aflysning.