Hvad med visum, pas, indrejsedokumenter, ESTA osv. og vaccinationer?

Det er altid dig som rejsende, der er ansvarlig for at tjekke med den relevante ambassade eller konsulat, om der kræves pas og visum til den destination, du besøger (selv lande, du rejser igennem, kan nogle gange kræve et transitvisum eller visum).

Med hensyn til vaccinationer anbefaler vi, at du læser på Udenrigsministeriets hjemmeside eller kontakter din egen læge, som også kan rådgive.